Rodzaje miodów pitnych

Miód pitny można podzielić ze względu na sposób przygotowania brzeczki, na stopień jej rozcieńczenia lub dodatki użyte podczas warzenia.

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Kulinarne inspiracje:

Oryginalne składanie serwetek Jak zorganizować udane przyjęcie urodzinowe dla dziecka? Dla kucharzy i kinomanów, czyli moje TOP 7 filmów o jedzeniu Marchewka w roli głównej. Smakowite inspiracje Cykoria - zaproś ją do swojej kuchni! Wyniki Konkursu Tort urodzinowy dla WP Parenting Mówimy "smacznego!" - kiedy wypada, a kiedy nie? Gołąbki nie tylko w kapuście Śledziowe inspiracje na wigilię Chałwa - zrobić ją czy kupić? Przepis i ciekawostki Dlaczego warto jeść arbuzy? Cała prawda o musztardzie