Rodzaje miodów pitnych

Miód pitny można podzielić ze względu na sposób przygotowania brzeczki, na stopień jej rozcieńczenia lub dodatki użyte podczas warzenia.

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Kulinarne inspiracje:

Kallerosse - czyli, co powstanie z połączenia jarmużu i brukselki? Najdziwniejsze owoce na świecie Przez żołądek do... łóżka. Poznaj moc letnich afrodyzjaków Czerwona herbata parzona na zimno - czemu nie! Wegańskie dania z grilla Co poszło nie tak? Czyli 15 największych kulinarnych katastrof Udana domówka, czyli przepisy na proste i wyjątkowo smaczne przekąski Co będziemy jeść w 2017 roku? Poznaj 10 kulinarnych trendów Cała prawda o musztardzie Sekrety kuchni portugalskiej Sztuka inspirowana kulinariami Co dobrego zjesz na Podlasiu?