Rodzaje miodów pitnych

Miód pitny można podzielić ze względu na sposób przygotowania brzeczki, na stopień jej rozcieńczenia lub dodatki użyte podczas warzenia.

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Kulinarne inspiracje:

Potrawy to nie wszystko - czyli jak stylowo nakryć stół wigilijny Pierniczkowa Lista Przebojów - TOP 10 przepisów na świąteczne pierniczki Domowy syrop - nie tylko na kaszel Sękacz - skarb Podlasia Mówimy "smacznego!" - kiedy wypada, a kiedy nie? W poszukiwaniu smaku. Kalendarz imprez kulinarnych w październiku Wszystko, co musisz wiedzieć o szparagach Szczaw - niedoceniane warzywo Jak zrobić owocowe lizaki w domu? Najdziwniejsze owoce na świecie Darek Kuźniak podpowiada jak przygotować pancakes Sztuka inspirowana kulinariami