Rodzaje miodów pitnych

Miód pitny można podzielić ze względu na sposób przygotowania brzeczki, na stopień jej rozcieńczenia lub dodatki użyte podczas warzenia.

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Kulinarne inspiracje:

Sztuka inspirowana kulinariami Zalety truskawek Sekrety kuchni katalońskiej Udana domówka, czyli przepisy na proste i wyjątkowo smaczne przekąski Przekąski na wieczór filmowy Wszystko, czego jeszcze nie wiesz o truskawkach Pomysł na weekend – ognisko Zdrowotne właściwości sezamu Co mają w sobie krewetki? Wszystko, co musisz wiedzieć o szparagach Śniadanie na mieście? Czemu nie Właściwości szpinaku Organizujesz grilla? O tym nie możesz zapomnieć Za co kocham krewetki? Czym kusi kuchnia węgierska?